8 MEDALJER OG EN 3. PLADS TIL FSF I KLUBMESTERSKABET

Det blev til 6 medaljer i Friløbskonkurrencen og yderligere 2 medaljer i Grand Prix konkurrencen til løberne fra FSF.

Derudover var der spændning på til søndagens sidste præmieoverrækkelse, hvor placeringerne i årets klubkonkurrence blev afsløret. Det var nærmest sikkert, at de to store klubber GKF og SKK med flest deltagere ville sætte sig på de to øverste pladser, men 3. pladsen var inden for rækkevidde for FSF. Glæden var derfor rigtig stor for de tilbageværende løbere, da FSF blev råbt op som nr. 3. Super godt gået af Danmarks måske mindste skøjteklub. Det er dejligt at se, at der altid er stor opbakning fra vores løbere omkring konkurrencerne, hvor stort set alle altid deltager.

FSF's medaljetagere blev Camilla med en guldmedaljer i Chicks M, Josephine guld i Novice M, Cecilie bronze i Junior M, Laura sølv i Cubs K, Nikolaj guld i Novice K2 og Caroline guld i Junior K1.

I Novice M rækken landede Josephine som den eneste i rækken flot begge sine dobbelt axler, mens Cecilie i Junior M som den eneste opnåede bonus for forsøget på 2 forskellige tripplespring. Malene landede derudover som den eneste juniorløber i konkurrencen en helt ren og flot tripple-dobbelt kombination - endda med plusser fra dommerne. Emma endte på en 6. plads i Junior M. I Springs M forsøgte Amalie sig for første gang med en dobbelt axel. Et ganske hæderligt forsøg, som hun ikke faldt i, men som desværre ikke var roteret nok til at udløse bonuspoint. Amalie endte på en 4. plads. I Chicks M vandt Camilla guld med et fint udført program, mens Frederikke tog sig af 4. pladsen.

I den samlede Grand Prix stilling blev det til en guldmedalje til Josephine og en sølvmedalje til Cecilie.

I Cubs K vandt Laura sølv. Laura løb et flot program og havde 3 dobbeltspring med og dermed helt klart den største sværhedsgard i rækken. I samme række løb også Stephanie et fint og sikkert program og endte på en plads som nr. 21.

I Springs K blev det til en 7. plads til Sofia og en 8. plads til Maja.

I Debs K rækken kørte Martina vel nok sæsonenes bedste program, og det rakte til en placring som nr. 12. Også Celine i Novice K2 kørte vel nok sæsonens bedste program og blev nr. 6. I samme række endte Mia på en 8. plads.I Novice K2 for drenge løb Nikolaj et fint program og vandt en guldmedalje.

I begge Junior K rækkerne kunne alle 4 løbere også være særdeles tilfreds med deres præstationer. I Junior K2 opnåede Rikke en 8. plads og Frederikke K. en 5. plads. I Junior K1 blev det til en 6. plads til Gabriela og en flot 1. plads til Caroline.

I den svære Senior K2 række løb Camilla et stort set fejlfrit program, hvilket rakte til en placering som nr. 7.

Godt gået af alle løbere og god opbakning fra tilskuerpladserne. Man kan kun være stolt af at være fra FSF.

Link til artikel på Kanal Frederikshavn Klik her

Link til resultater Klik her

​Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

Vores sponsorer​

Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

​Frederikshavn Skøjteforening FSF

Iscenter Nord | Skøjtealleen 4 | 9900 Frederikshavn

Kontkat os på mail

fsfdanmark@gmail.com