HYGGELIG PÅSKETUR TIL HAMBORG OG 5 MEDALJER TIL FSF

Det blev en super hyggelig tur til Hamborg for de 11 løbere fra FSF + forældre og søskende, og hvor er det dejligt, at opbakningen til vores løbere altid er så stor fra alle familierne.

Torsdag var ankomstdag for de fleste, hvor formiddagen og eftermiddagen stod på shopping i Hamborg midtby eller i outlet ved Neumünster. Alle løbere var herefter til træning i hallen kl. 17.30, hvor de fleste løbere havde en god træning til trods for, at der var mange på isen.

Torsdag aften kl. 19 var vi alle 32 på Mr Wu for at spise aftensmad. Også Esbjerg og Herning havde bestilt bord på Mr Wu, så der var godt besat af danskere. Efter aftensmaden var der dømt pool for alle løberne på Hotel Eggers med undtagelse af Rikke, der som den eneste fra FSF skulle i konkurrence fredag. Pudsigt nok var fordelingen af vores løbere nemlig sådan, at Rikke som den eneste skulle skøjte fredag aften, mens de resterende 10 først skulle i aktion lørdag fra kl. 8.30 til kl. 17.00.

Mens børn og unge mennesker hyggede sig torsdag aften med pool og hygge på værelserne, kunne de voksne nyde et glas i den hyggelige bar på Hotel Eggers. For nogle blev det mere sent end andre ;-)

Fredag formiddag og eftermiddag blev for de flestes vedkommende tilbagt i Indoo Park, som er et indendørs legeland ca. 20 minutters kørsel fra hotellet. Det blev til nogle hyggelige timer, hvor der også var noget sjov for de små og større søskende.

Fredag aften spiste de fleste sammen på Cafe Del Sol inden afgang til hallen for at heppe på Rikke i hendes sidste konkurrence. Der var nerver på fra start, da Rikkes kjole lige pludselig manglede - heldigvis dukkede den op igen, så Rikke kunne være helt klar. Der var stor opbakning til Rikke, da hun kørte på isen som sidste løber i sin gruppe. Rikke kørte et smukt og fejlfrit program, og da pointene kom og en placering som nr. 1, resulterede dette selvfølgelig i stor jubel, men også i lidt glædestårer fra flere af mødrene på tilskuerpladserne.

Lørdag var Stephanie den første løber på isen i gruppen Michel Cup 2005. Stephanie løb rigtig flot. Hendes forsøg på Axel endte desværre med et fald, men alt det andet i hendes program var perfekt, så det resulterede i en placering som nr. 5 ud af 14. Godt gået af Stephanie.

Frederikke var den næste løber i aktion i gruppen Springs under 8 år. Frederikke løb også et rigtig flot program, men fik desværre streget sin siddepiruette og mistede lidt på sin dobbelt salchow, som ikke var hele vejen rundt. I det lidt hårde felt endte det med en 6. plads ud af 6 til Frederikke.

I gruppen Springs over 10 år deltog både Gabriela, Maja og Sofia. Gabriela endte på en 11. plads efter et stort set fejlfrit program. Maja havde en høj sværhedsgrad i gruppen med blandt andet 6 dobbeltspring. Desværre endte forsøget på dobbelt lutz med et fald, og da Maja også missede den ene piruette, endte det med en placering som nr. 8, men pointmæssigt ikke langt fra tredjepladsen. Sofia løb et flot og sikkert program og havde også 6 dobbeltspring i programmet. Der var kun nogle små fradrag fra dommerne, og det resulterede i en flot sølvmedalje til Sofia.

I gruppen Springs over 10 år for drenge løb Nikolaj et fejlfrit og rigtig flot program, hvor Nikolaj blandt andet fik level 3 i både sin trinserie og i begge piruetter. Nikolaj vandt stensikkert med næsten dobbelt så mange point som nr. 2.

I Springs under 10 år deltog Laura, som skulle løbe som den sidste i gruppen. Da der imidlertid blev kastet slik på isen til Sarah fra Hørsholm, der løb lige før Laura, og som resulterede i, at der lå Tic Tacs på isen, blev Lauras start udsat. Der herskede lidt kaos. Sarah skøjtede selv rundt i lang tid og samlede op på isen. Laura blev efter et stykke tid kaldt til dommerbordet og blev herefter bedt om at hjælpe med at samle op. Herefter gik formanden for Herning Skøjteløber Forening Mads Larsen lige pludselig rundt med en kost på isen sammen med de to piger, inden Laura igen blev kaldt til dommerbordet for at få at vide, at der nu skulle køres en ny is, og at hun ville få en ny opvarming. Da Laura endelig kunne køre sit program, gjorde hun det rigtig godt. Der var desværre et fald i dobbelt loop og lidt underrotation på et par andre dobbeltspring, men også for første gang en level 2 kombinationspiruette, så det endte med en flot tredjeplads til Laura kun 0,14 point fra andenpladsen.

I Basic Novice A gruppen vandt Amalie guldmedaljen. Amalie havde høj sværhedsgrad i gruppen og forsøgte sig blandt andet som den eneste med en dobbelt axel, som desværre endte med et fald. Derudover faldt Amalie også i sin dobbelt flip-dobbelt loop, men da alle de andre elementer i programmet udløste store plusser fra dommerne, vandt Amalie alligevel med mere end 4 point ned til nummer 2.

I Basic Novice B endte Mia på en 4. plads og Celine på en 5. plads. Det var ikke lige dagen for nogle af pigerne, som desværre begge havde problemer med en del af springene. Mia faldt i en dobbelt flip og i en dobbelt salchow-axel, som ellers normalt er et ret sikkert spring fra Mia. Celine faldt i sin dobbelt lutz og fik deruodver streget en dobbelt salchow som et ugyldigt element.

Hamborgturen blev i lighed med sidste år en super afslutning på sæsonen og en super god tur, hvor alle børn, forældre og søskende hyggede sig rigtig meget, og hvor FSF endnu engang tog godt for sig af medaljerne.

Link til resultater klik her

​Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

Vores sponsorer​

Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

​Frederikshavn Skøjteforening FSF

Iscenter Nord | Skøjtealleen 4 | 9900 Frederikshavn

Kontkat os på mail

fsfdanmark@gmail.com