CAMILLA OG AMALIE DANSKE MESTRE

Det blev til i alt 5 medaljer til de 7 mesterskabsløbere fra FSF, der i weekenden deltog ved DM i Herning. Med tanke på, at der i alt blev uddelt 20 medaljer i pigerækkerne, må det siges at være en ganske imponerende bedrift af Lenas løbere.

I Chicks rækken vandt Camilla guld efter at have løbet et næsten fejlfrit program med blandt andet 2 x Axel. Camilla fik dog streget det ene Axel + Loop, fordi hun kom til at sætte et Tåloop bagpå. Heldigvis for Camilla var det dog ikke noget, der betød noget for det samlede resultat. Frederikke vandt sølvmedaljen i samme række. Også Frederikke havde 2 x Axel med i programmet, og hun forsøgte sig også med et dobbelt Salchow, som dog desværre endte med et fald.

I Springs rækken vandt Amalie guldet efter at have løbet et flot program med meget høj sværhedsgrad for rækken i både spring og pirouetter. Amalie havde blandt andet som den eneste i rækken dobbelt Lutz i kombination med dobbelt Tåloop. Amalie landede alle spring flot, men fik dog wrong edge af dommerne på begge sine dobbelt Flip spring, hvilket kostede lidt i pointene. Det var dog ikke noget, der betød noget, da forspringet ned til nummer 2 endte med at være på mere end 3 point.

I Novice rækken lagde Josephine ud med at køre et super flot kort program fredag aften, hvor hun blandt andet som den eneste i rækken flot landede en tripple Salchow samt et dobbelt Axel. Josephine lagde sig med det flotte korte program i spidsen af konkurrencen. Det lykkedes dog desværre ikke for Josephine at køre et ligeså stærkt lagt program, hvor mange af springene drillede hende og endte i fald. Dette gjorde, at Josephine endte på en samlet 3. plads og dermed tog sig af bronzemedaljen.

I Junior rækken vandt Cecilie ligeledes en bronzemedalje efter at have løbet to programmer, hvor springene desværre ikke rigtig lykkedes og resulterede i en del fald. Cecilies høje sværhedsgrad i pirouetter og store udstråling gav dog gode point ved dommerne, og det samlede resultat blev således en tredjeplads.

I samme række endte Emma Louise på en 4. plads og Malene på en 8. plads.

Resultater
Chicks:
1. plads Camilla 17,31 point
2. plads Frederikke 15,29 point

Springs:
1. plads Amalie 36,87 point

Novice:
3. plads Josephine 69,45 point

Junior:
3. plads Cecilie 90,90 point
4. plads Emma Louise 87,99 point
8. plads Malene 75,73

Link til resultater Klik her
Link til Kanal Frederikshavn Klik her

​Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

Vores sponsorer​

Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

​Frederikshavn Skøjteforening FSF

Iscenter Nord | Skøjtealleen 4 | 9900 Frederikshavn

Kontkat os på mail

fsfdanmark@gmail.com