4 MEDALJER TIL FSF VED DANMARKS CUP 2015

I Cubs rækken vandt Laura en bronzemedalje. Laura løb et rigtig fint program, hvor hun blandt andet som den eneste i rækken på 20 deltagere landede et perfekt dobbeltspring. Der herskede en del kaos under Cubs rækken, da det pludselig blev annonceret, at der var lavet regnefejl i både Springs og Cubs, så der ville ske korrektion af point og placeringer inden præmieoverrækkelsen. Korrektionen gjorde, at Laura i stedet for en 4. plads endte på en bronzeplads med 18,15 point.

I Springs rækken vandt Sofia guldet med 27,43 point efter at have kørt et stort set fejlfrit program. Sofia landede blandt andet som den eneste i rækken på 38 deltagere en perfekt dobbelt/dobbelt kombination. Det var Sofias tredje guld ud af tre mulige i denne sæson, hvilket må siges at være ret imponerende. Korrektionerne i dommerkaraktererne betød heldigvis ikke noget for Sofias førsteplads. I samme række endte Maja på en flot femteplads med en personlig rekord på 25,02 point. Tia opnåede en flot 21. plads i sin kun anden konkurrence, og også hun lavede personlig rekord med 17,70 point.

I Novice K2 rækken for drenge vandt Nikolaj endnu engang guldet i overlegen stil. Nikolaj opnåede 41,59 point, hvilket var mere end 24 point mere end nummer to i rækken.

I Junior K1 rækken vandt Gabriela sin første medalje som konkurrenceløber, idet hun med 19,17 point vandt bronzemedaljen. Gabriela kørte et stort set fejlfrit program og landede flot sin dobbelt Salchow, men missede desværre sin sidste pirouette. Ærgerligt - især når der kun var 0,20 point op til sølvmedaljen.

I Debs rækken opnåede Martina en 16. plads med 15,28 point. I Novice K2 blev Celine nr. 6 med 27,19 point og Mia nr. 8 med 25,13 point. I Junior K2 endte Frederikke på 8. pladsen med 27,54 point og Rikke på 9. pladsen med 27,19 point. I Senior K2 opnåede Camilla 25,35 point, hvilket rakte til en 6. plads.

Link til resultater klik her

​Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

Vores sponsorer​

Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

​Frederikshavn Skøjteforening FSF

Iscenter Nord | Skøjtealleen 4 | 9900 Frederikshavn

Kontkat os på mail

fsfdanmark@gmail.com