CECILIE OG EMMA´S RESULTATER VED NM I UPPSALA

Cecilie opnåede en fin 7. plads i sin gruppe, hvor hun løb to fejlfrie programmer. Cecilie opnåede det højest mulige i niveau i sine pirouetter i novicerækken, og hun scorede højt på komponentscoren for skøjteevner og kunstnerisk udtryk. Cecilie undlod dog at forsøge trippelspring, som er nødvendige for at tage medalje ved NM, men hun havde meget høj kvalitet i sine dobbeltspring.

Emma sluttede på en samlet 18. plads. Det lange program havde fine elementer, men i det samlede felt kunne programmerne ikke give så mange point, idet sværhedsgraden i forhold til resten af gruppen ikke var så høj.

I senior rækken for mænd blev det til at dansk medalje, idet Justus Strid vandt en flot sølvmedalje efter især at have løbet et flot friløb med mange svære tripplespring, pirouetter og flot trinserie.

Begge løbernes rækker havde 20 deltagere med 4 pladser til hvert af de fem nordiske lande – Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark. I begge rækker tog Finland guldet, mens andre svenske og finske løbere løb af med de øvrige medaljepladser.

FSF pigerne har haft en stor oplevelse ved NM i Uppsala . Der har været galla middag fredag aften for alle løbere, og sammen med de andre danske løbere har de har set en masse flot skøjteløb med bl.a. den svenske senior løber og OL deltager Alexander Majorov og de dygtige, svenske søstre Joshi og Viktoria Helgesson. Og så har løberne bare kommet hinanden ved og hygget med løbere fra andre klubber

Link til resulater

​Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

Vores sponsorer​

Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

​Frederikshavn Skøjteforening FSF

Iscenter Nord | Skøjtealleen 4 | 9900 Frederikshavn

Kontkat os på mail

fsfdanmark@gmail.com