ISBLOMSTEN HERLEV

Mandag, 27. januar 2014 09:07
Josephine og Amalie, der var de to eneste deltagende løbere fra FSF ved weekendens Isblomst konkurrence i Herlev, endte begge på podiet.

Med 27,74 point vandt Amalie en flot bronzemedalje i Cubs rækken efter at have løbet et fint program med høj sværhedsgrad. Amalie havde i forhold til DM fået ændret en del i sine spring. Blandt andet havde hun for første gang dobbelt lutz/dobbelt tåloop med. Hun fik landet springet, men der var dog lidt ”knas” i landingen, hvilket betød et lille fradrag i pointene hos dommerne. Amalies dobbelt salchow/dobbelt tåloop sad til gengæld for første gang i sæsonen perfekt. Alt i alt et rigtig fint program af Amalie, der i forhold til at nå højere op på podiet hovedsageligt manglede et par point i sine pirouetter.

Josephine havde for første gang fået dobbelt axel med i både sit korte og sit lange program - og i øvrigt som den eneste i sin gruppe. I det korte program landede Josephine sin dobbelt axel, men dog med step out. Den øvrige del af programmet blev løbet fejlfrit med flotte spring og pirouetter, og Josephine lå med 25,88 point på en andenplads inden det lange program.

I det lange program landede Josephine sin dobblet axel perfekt til stor jubel fra tilskuerne, og da resten af hendes program blev løbet stort set fejlfrit og med en som sædvanlig høj sværhedsgrad, endte Josephine med en samlet score på kr. 66,11 på en flot førsteplads.

En flot præstation af begge FSF piger.

Link til resultater fra Isblomsten 2014. Klik her

​Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

Vores sponsorer​

Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

​Frederikshavn Skøjteforening FSF

Iscenter Nord | Skøjtealleen 4 | 9900 Frederikshavn

Kontkat os på mail

formand@fsfs.dk