FUNSKATE AALBORG

Søndag, 02. februar 2014 09:12

FSF havde 7 løbere med til sæsonens tredje FunSkate Vest konkurrence, som fandt sted i Gigantium den 1. februar. Det var første gang i sæsonen, at der var deltagere med fra FSF til en FunSkate konkurrence - og pigerne havde en hyggelig dag.

I gruppen FunBubbles 1 deltog både Masha, Kelly-Ann, Mille og Nynne fra Skøjteskolen. Alle pigerne gjorde det super flot, og Kelly-Ann kvalificerede sig oven i købet til finalen, hvor det desværre ikke blev til medalje. Nynne havde en lidt hård optakt til sin indledende runde, idet hun bare få sekunder får afslutningen af opvarmningen faldt og slog sit hoved. Men efter et par trøstende ord fra Line var Nynne klar til at gå på isen og køre sine elementer - ret sejt gået af Nynne.

I gruppen FunBubbles 2 deltog Frida, ligeledes fra Skøjteskolen. Frida udførte elementerne så godt, at også hun blev belønnet med en plads i finalen. Det blev dog desværre heller ikke til en medalje til Frida.

I gruppen FunFlakes 1 repræsenterede Lærke fra Stjerneskud holdet FSF, og i FunFlakes 2 deltog Tia fra Teen2 holdet. Begge piger gjorde det super flot, og set fra tilskuerpladserne må begge piger have været meget tæt på en finaleplads.

Det var en super hyggelig eftermiddag i Gigantium, hvor alle 7 piger deltog i en konkurerence for første gang. Især det at være med til præmieoverrækkelsen på is sammen med alle de andre løbere fra de jysk/fynske skøjteklubber gjorde et stort indtryk på pigerne.

Sæsonens sidste FunSkate konkurrence finder sted i weekenden den 8.-9. marts i Odense, hvor også løbere fra sjælland deltager, og hvor vi håber på, at der igen kan stilles et hold fra FSF :-)

​Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

Vores sponsorer​

Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

​Frederikshavn Skøjteforening FSF

Iscenter Nord | Skøjtealleen 4 | 9900 Frederikshavn

Kontkat os på mail

fsfdanmark@gmail.com