9 MEDALJER TIL FSF OG EN FLOT 2. PLADS I KLUBKONKURRENCEN TIL FRILØBSKONKURRENCEN I ÅRHUS

De 21 deltagende løbere fra FSF leverede nogle særdeles flotte resultater ved weekendens friløbskonkurrence i Århus.

Fredag lagde FSF ud med at sætte sig på både sølv og bronze i den store Springs K række med ikke færre end 38 deltagere. Sofia vandt sølv efter at have kørt et flot og sikkert program med fine pirouetter og sikre dobbeltspring. Maja vandt i samme række bronze efter at have løbet et flot program med stor sværhedsgrad for rækken, idet Maja som den eneste havde et forsøg på dobbelt lutz, som desværre blev en anelse underroteret, men dog landet. Sofia fik 27,31 point, og Maja fik 26,43 point, og begge forbedrede de deres personlige rekorder med adskillige point. Martina opnåede i samme række en placering som nr. 12 med 20,34 point.

Senere fredag aften lykkedes det Mia at vinde sølv i Novice K2 rækken. Mia løb et flot og stort set fejlfrit program og havde for første gang et dobbelt lutz med. Mia fik 35,33 point for sit program, hvilket også er en ny personlig rekord for Mia.

I den tilsvarende drengerække vandt Nikolaj guld. Nikolaj løb et flot program, som blandt andet indeholdt alle dobbeltspringene med undtagelse af dobbelt axel. Også Nikolaj satte ny personlig rekord med 42,77 point, hvilket var næsten mere end 13 point mere end nr. 2 i gruppen.

I rækken Junior K1 deltog Caroline for første gang i konkurrence i mere end et år, og hun endte på en 7. plads ud af 13 løbere med 17,86 point og fik dermed et fint comeback.

I Cubs K rækken opnåede Laura en placering som nr. 5 ud af 16 løbere. Med 16,12 point var Laura dog kun 0,56 point fra at komme på podiet.

I Chicks K rækken deltog Stephanie for første gang i en DSU konkurrence. Stephanie gjorde det rigtig fint og fik 11,48 point af dommerne, hvilket betød at Stephanie samlet blev nr. 2 ud af 2 og dermed også fik en flot sølvmedalje hængt om halsen.

I Debs K rækken vandt Celine med 25,56 point en flot sølvmedalje efter at have løbet et fint program med flere dobbeltspring og fine pirouetter.

I Junior K2 rækken løb Rikke et stort set fejlfrit program og endte på en 5. plads med 30,89 point. Frederikke endte i samme række på en 8. plads med 29,75 point efter at have løbet et program, hvor springene desværre ikke rigtig ville sidde.

I Debs Grand Prix vandt Josephine med 39,35 point en flot guldmedalje efter at have løbet et flot friløb, hvor hun blandt andet landede dobbelt axel og dobbelt axel/dobbelt tåloop. Det var Josephines 4. guldmedalje i træk i sæsonen, hvilket må siges at være ret imponerende. Josephine vandt dermed også den samlede grand prix sejr.

I Novice Grand Prix tog FSF sig også af guldmedaljen, idet Cecilie endte på førstepladsen efter at have løbet et flot og stort set fejlfrit friløb. Det lykkedes for Cecilie at lande sin triple salchow med et lille step out, men springet gav 2 bonuspoint fra dommerne, og Cecilie endte på 50,75 point, hvilket er personlig rekord for hende. Med sejren vandt Cecilie også den samlede grand prix sejr.

I Junior Grand Prix endte Malene på en 4. plads med 51,99 point og Emma Louise på en 5. plads med 50,10 point, på en dag hvor der var en del elementer, der ikke lige ville lykkes for pigerne. Emma endte dog på en samlet 3. plads i grand prix.

I rækken Novice K1 blev det til en 11. plads ud af 23 til Gabriela, som for første gang i konkurrence landede et dobbelt salchow og med 18,78 point også forbedrede sin personlige rekord i rækken.

I Senior K2 rækken deltog Camilla ligesom Caroline for første gang i konkurrence i mere end et år. Det blev til 27,14 point til Camilla, hvilket betød en 8. plads ud af 11 og et fint comeback til Camilla.

I Chicks M rækken deltog Camilla, Olivia og Frederikke alle for første gang i en DSU konkurrence. Frederikke blev bedst placeret med 15,31 point på en 6. plads. Camilla blev nr. 7 med 14,05 point, mens Olivia blev nr. 10 med 9,81 point. Alle 3 piger gjorde det super flot i deres første "store" konkurrence.

I Cubs M rækken lykkedes det Amalie at vinde sølv efter at have løbet et flot program med stor sværhedsgrad for rækken. Amalie landede blandt andet dobbelt lutz/dobbelt tåloop og dobbelt flip/dobbelt tåloop og med 32,58 point forbedrede også Amalie sin personlige rekord.

Løbernes flotte resulater udmøntede sig i en super flot 2. plads til FSF i klubkonkurrencen. Sidste gang FSF kom på podiet i klubkonkurrencen var tilbage i 2010, hvor det blev til en 3. plads. En succesfuld weekend for FSF med 2 flotte comebackløb og 4 flotte debutløb, adskillige personlige rekorder, 9 medaljer og pokal i klubkonkurrencen - godt gået af alle løberne og Lena :-)

Link til resultater for friløbskonkurrencen. Klik her
Link til resultater for Grand Prix. Klik her

​Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

Vores sponsorer​

Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

​Frederikshavn Skøjteforening FSF

Iscenter Nord | Skøjtealleen 4 | 9900 Frederikshavn

Kontkat os på mail

fsfdanmark@gmail.com