EFTERÅRSKONKURRENCE ODENSE

Søndag, 22. september 2013 10:58

De 5 mesterskabsløbere fra FSF, der i weekenden deltog ved DSU's Efterårskonkurrence i Odense kunne vende hjem med ikke mindre end 4 medaljer, hvilket endnu engang er et synligt bevis på det enormt høje niveau, skøjteløberne fra FSF har.

I Cubs rækken vandt Amalie en bronzemedalje efter at have kørt et tempofyldt og underholdende program med en del nye og svære spring. Amalie landede springene, men det kostede en del, at de ikke var roteret helt rundt. Amalie fik 24,85 point. Der er i år et utroligt højt niveau i Cubs rækken, idet dobbelt lutz og dobbelt-dobbelt spring nu er elementer ved nogle af pigerne.

I Debs rækken fik Josephine en flot 2. plads i både det korte og det lange program, hvilket også gav hende en samlet 2. plads med i alt 62,32 point og dermed en flot sølvmedalje. Josephine viste stor sikkerhed i både spring og pirouetter og kørte 2 fejlfrie programmer med den højeste tekniske score af alle i sin gruppe. Flot præstation af Josephine.

I Novice rækken fik Cecilie en 3. plads i både det korte og det lange program, hvilket også gav hende en samlet 3. plads med i alt 73,81 point. Cecilie kørte et flot og underholdende kort program, men desværre med et fald i triple salchow. I det lange program havde Cecilie flotte og svære pirouetter og trinserie og et forsøg på et triple tåloop, der desværre ikke lykkedes hende at lande, og det samlede resultat blev derfor en flot bronzemedalje til Cecilie.

I Junior rækken vandt Emma Louise en flot bronzemedalje med i alt 83,44 point, mens Malene indtog
4. pladsen med 81,75 point. Ret imponerede i pigernes første sæson i den hårde juniorrække, som domineres af Pernille Sørensen og Kristina Vagtborg. Emma Louise lå nr. 6 efter det korte program og Malene nr. 7. Det lykkedes ikke for nogle af pigerne i det korte program at lande deres dobbelt-axel, som er et obligatorisk element i det korte program i junior rækken. I det lange program lykkedes det Emma Louise at avancere til den flotte 3. plads og Malene til den flotte 4. plads, selv om der var fald ved begge piger i deres triple spring.

En sølv medalje, 3 bronzemedaljer og en 4. plads må siges at være et ret imponerede resultat, og det bliver spændende at følge de 5 mesterskabspiger og alle konkurrenceløberne fra FSF ved sæsonens næste konkurrence JM/JC i Aalborg den 1.- 3. november 2013.

Resultater fra Efterårskonkurrencen kan læses her

​Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

Vores sponsorer​

Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

​Frederikshavn Skøjteforening FSF

Iscenter Nord | Skøjtealleen 4 | 9900 Frederikshavn

Kontkat os på mail

fsfdanmark@gmail.com