DM HERLEV

Mandag, 09. december 2013 07:42

Ved weekendens DM, som blev afholdt i Herlev, lykkedes det de 5 mesterskabsløbere fra FSF at vinde hele 3 medaljer.

I cubsrækken vandt Amalie en flot sølvmedalje efter at have løbet et program med stor udstråling og høj sværhedsgrad. Amalie havde et enkelt fald i sin dobbelt salchow/dobbelt tåloop kombination, men løb derudover et rigtig flot program, som indbragte hende hele 31,35 point fra dommerne, hvilket er en forøgelse af hendes personlige rekord med mere end 5 point. Tillykke til Amalie.

I debsrækken blev Josephine danmarksmester for andet år i træk. Josephine lå efter det korte program på en tredjeplads efter at have løbet et flot og sikkert program. De første 4 piger lå dog meget tæt, og intet var afgjort inden det lange program. I det lange program havde Josephine som den eneste i sin række et dobbelt axel forsøg med. Springet sad flot i opvarmningen til stor jubel fra tilskuerne i hallen. I programmet blev det dog til et fald, men da springet var fuldt roteret, indbragte det 2 bonuspoint. Josephine vandt dermed det lange program og scorede med 64,09 point nok til at opnå en samlet første plads. Stort tillykke til Josephine.

I novicerækken vandt Cecilie en flot sølvmedalje. Cecilie førte efter det korte program efter at have løbet et flot og sikkert program med stor udstråling. I det lange program havde Cecilie som den eneste i rækken et forsøg på et triple spring. Springet var fuldt roteret, men det blev desværre til et fald, og med et fald i dobbelt lutz, blev det til en 4. plads til Cecilie i det lange program, hvilket betød en samlet anden plads i rækken. Cecilie vandt dermed en flot sølvmedalje med 78,39 point, hvilket betyder at Cecilie er klar til NM i Stockholm sidst i februar måned, idet medaljetagerne ved DM får billet hertil. Tillykke til Cecilie.

I juniorrækken lå Emma Louise og Malene henholdsvis nr. 7 og 11 efter det korte program. Begge piger formåede dog at avancere nogle pladser i det lange program. Emma Louise endte med at løbe det tredje bedste lange program, hvilket betød at hun med en personlig rekord på 95,87 point kun var sølle 0,08 point fra den samlede tredjeplads, der som i novicerækken ville have betydet deltagelse ved NM. Malene endte på en samlet 10. plads med 80,75 point efter blandt andet at have forsøgt sig med 2 triple spring i sit lange program, som det desværre ikke lykkedes hende at få roteret helt rundt. Men flotte præstationer af begge piger.

Og endnu engang blev der sat en tyk streg under FSF-løbernes høje niveau :-)

Link til resultater. Klik her

​Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

Vores sponsorer​

Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

​Frederikshavn Skøjteforening FSF

Iscenter Nord | Skøjtealleen 4 | 9900 Frederikshavn

Kontkat os på mail

fsfdanmark@gmail.com