DM HERLEV

Mandag, 04. november 2013 08:17

Det lykkedes for de 16 løbere fra FSF, som deltog i weekendens JFM/JFC i Gigantium i Aalborg at erobre ikke mindre end 12 medaljer. 7 guld, 2 sølv, 3 bronze, og nogle placeringer lige uden for skamlen – ganske imponerende.

MESTERSKABSRÆKKEN

I Cubsrækken vandt Amalie guld, selv om hun havde et fald i dobbelt flip og et par andre småfejl. Amalie landede dog for første gang i sit program en ren dobbelt lutz, hvilket er et spring ikke ret mange løbere har med i cubsrækken. Det er tredje år i træk, at Amalie bliver jysk mester.

I Debsrækken var Josephine helt overlegen i både kort og langt program. Josephine endte med at få hele 66,21 point og et forspring på over 17 point ned til nr. 2 i rækken, hvilket må siges at være ganske imponerende. Josephine havde stor sværhedsgrad i forhold til resten af gruppen, og kørte stort set to fejlfrie programmer. Det er andet år i træk, at Josephine bliver jysk mester.

I Novicerækken vandt Cecilie guld efter at have kørt to flotte programmer - desværre med fald i hendes tre triple forsøg. Kvaliteten i resten af begge Cecilies programmer, var dog så høj, at der var plads til faldene, og Cecilie erobrede derfor førstepladsen.

I den hårde Juniorrække besatte Emma Louise og Malene på ny 3. og 4. pladsen – ligesom de gjorde det til Efterårskonkurrencen i september måned i Odense. Både Emma Louise og Malene udviser et utroligt stabilt og imponerende niveau.

KONKURRENCERÆKKEN

I Cubsrækken vandt Laura guld efter et have kørt et yndigt og sikkert program. Laura havde for første gang fået axel med i sit program – endda hele to gange - og det lykkedes hende at lande det ene helt rent, mens hun havde et lille step out på det andet. Laura opnåede hele 22,03 point hos dommerne.

I Springsrækken vandt Sofia en flot bronzemedalje efter at kørt et fejlfrit program med blandt andet to perfekte dobbelt salchow og nogle flotte pirouetter. Maja fik en flot 5. plads og Martina en flot 6. plads i den store række på 22 deltagere. Alle 3 piger havde en høj sværhedsgrad for rækken. Blandt andet havde Maja som den eneste et forsøg på dobbelt lutz - desværre med fald.

I Debs rækken vandt Celine overbevisende guld efter at have kørt et flot program med stor sværhedsgrad. Celine vandt med et forspring på hele 6 point ned til nr. 2.

I Novicerækken gruppe 1 havde Gabriela sin debut ved en DSU konkurrence. Gabriela landede flot sin axel og endte med 18,01 point på en 11. plads i rækken på 17 løbere. En flot debut af Gabriela.

I Novicerækken gruppe 2 for drenge løb Nikolaj et flot og underholdende program med høj sværhedsgrad og vandt overbevisende guld med et forspring på 10 point ned til nr. 2 – selv om Nikolaj fik fradrag for 2 fald og 2 points fradrag for time violation.

I Novicerækken gruppe 2 for piger vandt Mia en flot sølvmedalje efter at have løbet et program med mange dobbeltspring og flotte og svære pirouetter. Mia lagde ud med at falde i sit første dobbeltspring, men kom stærkt igen og fuldførte sit løb på flotteste vis.

I Juniorrækken gruppe 2 kom begge løberne fra FSF på podiet, idet Frederikke vandt guld, mens Rikke tog sig af bronzemedaljen. Begge piger løb nogle flotte programmer med stor udstråling og høj sværhedsgrad.

I Seniorrækken gruppe 2 vandt Line en flot sølvmedalje efter at have kørt et flot program med mange dobbeltspring og flotte pirouetter.

Alt i alt nogle imponerende resultater af løberne fra FSF, hvor man virkelig kan se, at Lenas hårde arbejde med løberne bærer frugt.


JYSKE & FYNSKE MESTERSKABER - JFM


Junior M – damer op til 19 år
3. pl. Emma Louise Jensen (92,31 point).
4. pl. Malene Andersen (83,89 point)

Novice M – op til 15 år
1. pl. Cecilie Dreier (77,45 point)

Debs M – op til 13 år
1. pl. Josephine Kærsgaard (66,21 point)

Cubs M – piger op til 10 år
1. pl. Amalie Borup (20,65 point)

JYSK & FYNSK CUP - JFC


Senior K2 – damer
2. pl. Line Winther (35,26 point)

Junior K2 – damer op til 19 år
1. pl. Frederikke K. Jørgensen (35,31 point)
3. pl. Rikke Ø. Pedersen (31,56 point)

Novice K2 – piger op til 15 år
2. pl. Mia Holtz Petersen (29,06 point)

Novice K1 – piger op til 15 år
11. pl. Gabriela Østergaard (18.09 point)

Novice K2 – drenge op til 15 år
1. pl. Nikolaj M. Pedersen (30,82 point)

Debs K - piger op til 13 år
1. pl. Celine Le (24,32 point)

Springs K –piger op til 12 år
3. pl. Sofia Kammer (21,94 point)
5. pl. Maja Holtz Petersen (18,91 point)
6. pl. Martina Mølholt Johnsen (18,15 point)

Cubs K – piger op til 10 år
1 pl. Laura Monika Severinsen (22,03 point)

Link til Kanal Frederikshavn. Klik her
Link til Nordjyske. Klik her

Link til alle resultater fra JFM. Klik her
Link til alle resultater fra JFC. Klik her
Link til video af løbernes programmer fra fredag, lørdag og søndag

​Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

Vores sponsorer​

Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

​Frederikshavn Skøjteforening FSF

Iscenter Nord | Skøjtealleen 4 | 9900 Frederikshavn

Kontkat os på mail

fsfdanmark@gmail.com