DANCUP GENTOFTE

Mandag, 13. januar 2014 08:47

Det blev til 3 medaljer for løberne fra FSF ved weekendens DanCup i Gentofte.

Mia var den første løber fra FSF, der var i aktion fredag aften i Novice K2 rækken. Mia løb et flot program, dog med et enkelt fald i et dobbelt flip. Mia opnåede 31,34 point, hvilket var personlig rekord for hende og nok til at vinde bronzemedaljen.

Senere fredag aften løb Frederikke og Rikke i Junior K2 rækken. Det var ikke lige pigernes bedste dag, og med henholdsvis 29,69 point og 22,21 point endte de på 5. og 15. pladsen.

Lørdag løb Laura i Cubs rækken. Laura løb et fint program med et enkelt fald i sin Axel-loop. Laura opnåede 15,51 point og endte på en 8. plads.

I Debs rækken vandt Celine i overlegen stil en guldmedalje. Celine løb et flot program med høj sværhedsgrad for gruppen, og hun endte på 1. pladsen med 26,11 point og havde et forspring på mere end 6 point ned til nummer 2 i rækken.

I den store Springs række på ikke mindre end 39 løbere var FSF repræsenteret med 3 løbere. Martina endte på en 20. plads med 18,02 point, mens Maja endte på en 8. plads med 21,89 point, hvilket er hendes personlige rekord. Maja havde høj sværhedsgrad i programmet, men faldt desværre i sin dobbelt loop. Sofia indtog 6. pladsen i den store række med 22,94 point, hvilket også er hendes personlige rekord. Sofia løb et flot program og havde for første gang et dobbelt tåloop med i programmet, som hun landede perfekt.

I Novice K2 rækken for drenge vandt Nikolaj endnu engang guld i overlegen stil med et forspring på mere end 10 point ned til nummer 2. Nikolaj´s program har høj svæhedsgrad for rækken med adskillige dobbeltspring og svære pirouetter.

I Novice K1 rækken deltog Gabriella for kun anden gang i en DSU konkurrence. Gabriella endte på en 21. plads med 16,10 point efter at have løbet et fint program, dog med et enkelt fald i sin Axel.

I Junior K1 rækken var der debut til Camilla, som løb et fint program, og som med 12,27 point endte på en placering som nr. 15. Men dejligt med debut til Camilla, og dejligt at se, at der begynder at komme nye løbere med ud til de store konkurrencer.

Line var den sidste løber fra FSF , der skulle aktion søndag eftermiddag. Line opnåede 31,18 point, hvilket gav hende en placering lige udenfor skamlen som nummer 4.

DanCup sluttede således for FSF´s vedkommende med et lidt blandet resultat. 3 medaljer blev det til, et par placeringer lige uden for skamlen, en del personlige rekorder og en fin debut samt nogle enkelte piger, der ikke helt kom op på niveauet fra JM/JC i Aalborg i november måned.

​Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

Vores sponsorer​

Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

​Frederikshavn Skøjteforening FSF

Iscenter Nord | Skøjtealleen 4 | 9900 Frederikshavn

Kontkat os på mail

fsfdanmark@gmail.com