EFTERÅRSKONKURRENCE ESBJERG

Mandag, 24. september 2012 12:33

Det blev til nogle fantastiske flotte resultater til FSF´s 5 mesterskabsløbere ved weekendens Efterårskonkurrence i Esbjerg.

Amalie blev nr. 4 i cubsrækken. Amalie havde fået 2 x dobbelt salchow i sit program, så det var et program med høj sværhedsgrad. Men efter at hun desværre faldt i begge sine forsøg på dobbelt salchow, endte det med en 4. plads.

Josephine opnåede en 2. plads i springsrækken efter at have løbet et program med høj sværhedsgrad både i spring og pirouetter. Josephine faldt en enkelt gang i et spring og missede desværre en af de dyrbare pirouetter, så det endelige resultat blev til en 2. plads - men utrolig flot.

Malene, Emma Louise og Cecilie stiller i år alle op i Novicerækken, og de klarede sig alle rigtig flot.

Cecilie kørte lørdag et fejlfrit kort program og førte efter det korte program med et forspring på to point ned til nr. 2. Emma Louise og Malene kørte ligeledes to meget flotte korte programmer lørdag og lå henholdsvis nr. 5 og 8 inden det lange program.

I det lange program blev der satset i alle tre pigers programmer med forsøg på trippelspring. Cecilie havde fået puttet 2 x trippel salchow i sit program, Malene havde et trippel tåloop i sit program, mens Emma Louise havde et trippel salchow. Desværre lykkedes det ikke for nogen af pigerne at lande deres trippelspring. Både Cecilie og Malene opnåede dog at få bonuspoint for deres forsøg.

Efter at have løbet det lange program endte det med, at Cecilie fik en samlet 2. plads, Emma Louise en samlet 3. plads og Malene en samlet 6. plads.

Utrolig flotte resultater og højt niveau af alle 5 piger i en hård konkurrence - det lover godt for resten af sæsonen :-)

​Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

Vores sponsorer​

Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

​Frederikshavn Skøjteforening FSF

Iscenter Nord | Skøjtealleen 4 | 9900 Frederikshavn

Kontkat os på mail

fsfdanmark@gmail.com