DANCUP FREDERIKSHAVN

Mandag, 14. januar 2013 12:21

Det lykkedes for 6 af løberne fra FSF at komme på podiet under weekendens DanCup på hjemmebane.

I Chicks rækken løb Laura et rigtig fint program, hvor både sidde pirouette og lutz lykkedes. Det fine program gav hende en score på 15,25 point ved dommerne, hvilket var en forbedring på hele 5,30 point i forhold til ved JM/JC. De flotte point rakte til en 3. plads, og som en ekstra bonus bestod hun også friløsdelen til Basic 1 mærket.

I Cubs rækken løb både Sofia og Maja nogle rigtig fine programmer med høj sværhedsgrad for rækken. Begge piger havde bl.a. for første gang fået dobbelt salchow i programmet. Sofias forsøg var rigtig godt, men desværre en lille smule underroteret, mens Majas sad rigtig flot. Sofia havde som den eneste i den store gruppe på 18 løbere en level 2 sidde pirouette, og hendes 20,64 point rakte til en flot 2. plads. Maja opnåede 19,58 point, hvilket gav hende en placering som nr. 5.

I Springs rækken havde Martina ikke en af sine bedste dage. Der var en del ting, der ikke lige lykkedes - men med tanke på sygdom hele ugen op til konkurrence, var det en flot præstation af Martina. Celine fik i samme række en flot 1. plads med 24,39 point. Celine havde en høj sværhedsgrad i forhold til de andre løbere i rækken med bl.a 5 dobbeltspring og kunne derfor godt tåle et fald i dobbelt loop.

I Debs rækken fik Mia en flot 2. plads med 21,97 point. Mia faldt desværre i sit dobbelt flip og missede en pirouette, men hun havde ligesom Celine en høj sværhedsgrad i hele sit program og kunne derfor alligevel gå på podiet som nr. 2.

I Debs rækken for drenge var Nikolaj ret så suveræn og vandt rækken med næsten 5 point ned til nr. 2. Nikolaj var bl.a. den eneste i rækken, der landede dobbelt spring.

I Junior 2 rækken havde vi hele 3 løbere med. Frederikke var den, der klarede sig bedst med en 5. plads. Frederikke lykkedes ikke helt med sine spring, men havde nogle flotte pirouetter og en svær trinserie, hvilket gav gode point ved dommerne. Rikke opnåede en 9. plads med sit meget yndefulde program, hvori der kun var små skønhedsfejl, mens Line på en dag, hvor der var en del elementer, der ikke lige lykkedes, opnåede en 11. plads.

I senior 2 rækken løb Stine et flot program og opnåede en 3. plads med 36,31 point.

Igen en konkurrence, hvor løberne fra FSF klarede sig rigtig flot. Vi kan alle være stolte af at være fra FSF og af vores dygtige træner :-)

RESULTATERNE FRA DANCUP:

Senior K2 (over 18 år)
3. pl. Stine Højmark Madsen (36,31 point)

Junior K2 (op til 18 år)
5. pl. Frederikke K. Jørgensen (30,94 point)
9. pl. Rikke Ø. Pedersen (27,80 point)
11. pl. Line D. Winther (27,48 point)

Debs – piger (op til 13 år)
2. pl. Mia Holtz Pedersen (21,97 point)

Debs – drenge (op til 13 år)
1. pl. Nikolaj M. Pedersen (27,52 point)

Springs (op til 12 år)
1. pl. Celine Le (24,39 point)
14. pl. Martina Mølholt Johnsen (15,54 point)

Cubs (op til 10 år)
2. pl. Sofia Kammer (20,64 point)
5. pl. Maja Holtz Pedersesn (19,58 point)

Chicks (op til 8 år)
3. pl. Laura Monika Severinsen (15,25 point)

​Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

Vores sponsorer​

Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

​Frederikshavn Skøjteforening FSF

Iscenter Nord | Skøjtealleen 4 | 9900 Frederikshavn

Kontkat os på mail

fsfdanmark@gmail.com