Nyheder​

Jysk/fynsk mesterskab og jysk/fynsk cup 2018

Torsdag, 13. september 2018

FSF værter ved årets jysk/fynske mesterskab og cup

Så er tilmeldingen åben for JFM/JFC 2018

Dette års JFM/JFC afholdes i Frederikhavn Skøjtehal i samarbejde med Frederikshavn Skøjteforening FSF

I kan finde hele invitationen her:
http://www.danskate.dk/…/20…/09/indbyd-JM-og-JC-nov-2018.pdf

Sæsonstart 2018​

Fredag, 31. august 2018

I morgen: sæsonstart for alle byens skøjtebørn

FSF’s nye cheftræner, Sergey Romashkin, hjælpetrænerne Gabriela Østergaard, Nikolaj Mølgaard Pedersen og Amalie Borup vil være en fast del af trænerteamet på Skøjteskolen, hvor børn helt ned til tre år er velkomne.​

Der er piger og drenge helt ned til tre år på skøjteskolen, og der vil være en stor del af FSF’s større, rutinerede og dygtige skøjteløbere til at hjælpe med at holde de små nye skøjteløbere i hånd, hvis der skulle være behov for det.

FSF’s nye cheftræner, Sergey Romashkin, hjælpetrænerne Gabriela Østergaard, Nikolaj Mølgaard Pedersen og Amalie Borup vil være en fast del af trænerteamet på Skøjteskolen.

Sæsonen i FSF er allerede startet for flere uger siden, idet en del af FSF’s skøjteløbere har været på is i et stykke tid, og hjælpetræner Nikolaj Mølgaard Pedersen har endda allerede deltaget i sæsonens første konkurrence, idet han var udtaget af Dansk Skøjte Union til at deltage i Junior Grand Prix i Bratislava i sidste uge.

FSF er en forening, hvor der er plads til alle. Nybegyndere og eliteløbere, store og små hygger sig sammen til træninger, juleafslutninger, fastelavn, camps, grillfester og til konkurrencer.

Så har du eller dit barn lyst til at lære at skøjte og måske til at lære at springe på isen og dreje rundt, er det bare at møde op i Iscenter Nord i morgen. I FSF er der mulighed for at låne rigtige hvide kunstskøjter. Det anbefales dog at komme i god tid, inden træningen starter, så der er tid til at kigge efter de rigtige skøjter.

Der er træning på is for Skøjteskolen to gange om ugen - lørdag kl. 10.45-11.30 og onsdag kl. 17.45-18.30, og det er selvfølgelig muligt at starte op igennem hele sæsonen. Så hvis ikke, at det lige passer lørdag, kan man bare komme en anden dag. Der tilbydes altid to gratis prøvetimer.

Frederikshavn Skøjteforening er i november vært for de Jysk Fynske Mesterskaber og Jysk Fynsk Cup, hvor der er rigtig mange af klubbens dygtige mesterskabs- og konkurrenceløbere, der skal i aktion foran hjemmepublikum, og hvor en del af dem også har medaljer fra sidste sæson at forsvare.

JUBILÆUM

Mandag, 02. februar 2015 17:30

Fantastisk 50-års jubilæumsdag for FSF og FIK

Lørdag den 24. januar 2015 var en dag, som mange i både FSF, FIK og Elite Nord havde set frem til længe, og det blev en helt fantastisk dag - både i hallen om dagen og til den store anlagte fest i Erhvervsloungen om aftenen.

Dagsprogrammet i hallen var en god blanding af skøjteshows, skøjteprogrammer og ishockeykampe, og hvor var det fantastisk at opleve, at skøjtesporten og ishockeysporten sammen kunne skabe denne dejlige og festlige dag.

Der var i FSF´s skøjteshows taget udgangspunkt i de fem årtier - 60'erne, 70'erne, 80'erne, 90'erne og 00'erne, og det var nogle fantastisk flotte og sjove shows, som Maria havde fået sat sammen. Stor ros til Maria for det store arbejde, som hun har lagt i de forskellige shows.

Der skulle gerne inden længe blive lagt links ind her på hjemmesiden til de forskellige shows. En del af dem er allerede nu at finde på FSF's Facebookside.

MULIGHED FOR SOMMERTRÆNING

Mandag, 27. januar 2014 09:09

Mulighed for sommertræning i FSF i uge 28 og 29 2014.
Download PDF

ARTIKEL OM LENA PÅ KANAL FREDERIKSHAVN

Lørdag, 21. december 2013 08:44

Læs artiklen på Kanal Frederikshavns hjemmeside.

SPORTSHOLDET I FSF TRÆNER HVER SØNDAG

Søndag, 10. november 2013 07:38

Sportsholdet i FSF træner hver søndag kl. 19.00-19.45 i Hal 2 og er for tidligere løbere, eller andre "voksne" og teenagere, der gerne vil løbe på skøjter på motionsplan. Der er træner på den første søndag i måneden, og der er plads til mange flere på holdet - så mød gerne op :-)

BESØG AF ANITA MADSEN OG VERONICA KROHG

Torsdag, 17. oktober 2013 07:57FSF havde mandag, tirsdag og onsdag i efterårsferien besøg af landsholdsløber Anita Madsen, som netop har deltaget i konkurrencen Nebelhorn Trophy i Oberstdorf...

Læs mere...

KOMMUNENS GODT GÅET PRIS TIL 3 FSF LØBERE

Søndag, 14. april 2013 09:17

Godt gået pris til 3 FSF løbere.

Læs mere...

Vores sponsorer​

Støt FSF's sponsorer

De støtter os, og uden deres hjælp, ville det være svært at drive vores klub

​Frederikshavn Skøjteforening FSF

Iscenter Nord | Skøjtealleen 4 | 9900 Frederikshavn

Kontkat os på mail

formand@fsfs.dk