jubilæum

Fantastisk 50-års jubilæumsdag for FSF og fik                             

Lørdag den 24. januar 2015 var en dag, som mange i både FSF, FIK og Elite Nord havde set frem til længe, og det blev en helt fantastisk dag - både i hallen om dagen og til den store anlagte fest i Erhvervsloungen om aftenen. 

Dagsprogrammet i hallen var en god blanding af skøjteshows, skøjteprogrammer og ishockeykampe, og hvor var det fantastisk at opleve, at skøjtesporten og ishockeysporten sammen kunne skabe denne dejlige og festlige dag.

Der var i FSF´s skøjteshows taget udgangspunkt i de fem årtier - 60'erne, 70'erne, 80'erne, 90'erne og 00'erne, og det var nogle fantastisk flotte og sjove shows, som Maria havde fået sat sammen. Stor ros til Maria for det store arbejde, som hun har lagt i de forskellige shows.

Der skulle gerne inden længe blive lagt links ind her på hjemmesiden til de forskellige shows. En del af dem er allerede nu at finde på FSF's Facebookside.
                                                                       
                                                                           
                                                     
                                                      


 

Mulighed for sommertræning

Mulighed for sommertræning i FSF i uge 28 og 29 2014.
Download PDF

Artikel om Lena på Kanal Frederikshavn

Læs artiklen på Kanal Frederikshavns hjemmeside.

Sportsholdet i FSF træner hver søndag

Sportsholdet i FSF træner hver søndag kl. 19.00-19.45 i Hal 2 og er for tidligere løbere, eller andre "voksne" og teenagere, der gerne  vil løbe på skøjter på motionsplan. Der er træner på den første søndag i måneden, og der er plads til mange flere på holdet - så mød gerne op :-)

Besøg af Anita Madsen og Veronica Krohg

FSF havde mandag, tirsdag og onsdag i efterårsferien besøg af landsholdsløber Anita Madsen, som netop har deltaget i konkurrencen Nebelhorn Trophy i Oberstdorf...

Læs mere...

Frederikshavn Skøjteforening FSF   |   Iscenter Nord   |   Skøjtealleen 4   |   9900 frederikshavn